Panela = zdravější slazení
Panela = zdravější slazení.
PANELA vzniká ze surové šťávy vylisované z čerstvě sklizené cukrové třtiny, šetrným způsobem vysoušené a následně lehce drcené.
Panela (rapadura) svým vzhledem trochu připomíná hnědý třtinový cukr. Nemá ovšem s rafinovaným cukrem nic společného. Svým vzhledem panela připomíná třtinový cukr. Je čistým produktem, získaným bez použití chemických procesů. Díky tomu, na rozdíl od třtinového cukru, zachovává maximum živin původně přítomných ve třtinové šťávě, neopakovatelnou chuť, zlatou, třpytivou barvu, a "tekoucí" strukturu drobných valounků. Má nižší glykemický index než cukr.
Jedná se o přirozené, 100% přírodní a navíc bezlepkové sladidlo. Výborný přírodní zdroj energie.
Proč používat panelu místo cukru?
Použití:Jako všesdtranné sladidlo do nápojů, jídel, dětských kaší, marmelád a podobně. Rozpuštěním ve vodě s citrónem poslouží jako osvěžující a posilující nápoj.
Složení:Šťáva z cukrové třtiny – 100 %
Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.